Aamujooga (pe 7:00-8:00) Kolmas linja, Marko (8x)

23.10. - 11.12.2020
Kolmas linja

Aamujooga (pe 7:00-8:00) Kolmas linja, Marko (8x)

23.10. - 11.12.2020

Sali: Kolmas linja

Taso: astangaeasy

Hinta: 89 - 99 €

Ilmoittaudu kurssille

Aamujooga (pe 7:00-8:00) Kolmas linja, Marko (8x)

Aamujooga (keskiviikkoisin klo 7-8) Kolmas linja

Tervetuloa aamuiseen joogaryhmään. Joogan aloittamiseen ei ole vaatimuksia. Joogan harjoittelu on rauhallista venyttelyä, rentoa kehon ja mielen huoltoa. Tule mukaan aloittamaan aamusi virkistävän ja herättelevän harjoituksen merkeissä.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Joogan harjoituksissa tavoitellaan kehon jäntevyyttä, hengityksen syvyyttä ja mielen keskittyneisyyttä. Jäntevyysharjoituksia tehdään jooga-asentojen avulla, joissa kehitetään hallittua liikkuvuutta ja voimaa. Joogan voi aloittaa vaikka ei olisi viime aikoina juuri liikkunutkaan. Toisaalta jooga on on hyvää kehonhuoltoa muun liikuntaharrastuksen ohessa.

Joogan hyötyjä:
– Kaikenlainen liikkuminen ja tekeminen sujuu paremmin, kun lihakset ovat vetreät.
– Koordinaatio paranee.
– Oppii hengittämään syvemmin ja tietoisemmin.
– Uni tulee iltaisin helpommin (pidä myös huolta tasaisesta unirytmistä).
– Ruuansulatus ja suolen toiminta paranevat (huolehdi myös tasapainoisesta ja kuitupitoisesta ruokavaliosta).
– Saa pysähtyä ja keskittyä omaan olemukseen ja olotilaan.
– Ajatukset kirkastuvat ja selkenevät.
– Itseluottamus kasvaa, kun huomaa pystyvänsä uusiin harjoitteisiin, kuten päälläseisontaan.
– Säännöllinen harjoittelu kohottaa kuntoa.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 99 € / 89 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Marko Mikkilä

Ohjaajana Marko Mikkilä

Marko Mikkilä on filosofian tohtoriopiskelija Turun Yliopistossa. Väitöstyössään hän tutkii ja vertailee länsimaista mielen filosofiaa ja psykologiaa intialaisen filosofian kanssa. Hänen ensisijainen mielenkiintonsa on kohdistunut viimeisen kymmenen vuoden aikana Patanjalin Joogasutra-teokseen. Marko on opiskellut intialaista filosofiaa Intiassa mm. Arvind Paren ja Narasimhanin kanssa Mysoressa sekä Mark Dyczkowskin kanssa Varanasissa. Marko opettaa tällä hetkellä pääasiassa Helsingin Joogakoululla astangatunteja (mysore ja ohjatut) ja pitää myös luentosarjoja joogan filosofiasta.

Tilaa joogakoulun uutiskirje