Yinjooga (ti 18:30-19:45) Itäkeskus, Rosa (8x)

8.9. - 27.10.2020
Itäkeskus

Yinjooga (ti 18:30-19:45) Itäkeskus, Rosa (8x)

8.9. - 27.10.2020

Sali: Itäkeskus sali2

Taso: alkeet

Hinta: 95 - 110 €

Ilmoittaudu kurssille

Yinjooga (ti 18:30-19:45) Itäkeskus, Rosa (8x)

Yinjoogan kurssijakso (tiistaisin klo. 18:30-19:45) Itäkeskus (8x)

Kurssi sopii sekä uusille aloittelijoille että aiemmin jooganneille.

Yinjooga on kehoa ja mieltä syvästi rentouttavaa, meditatiivista joogaa: tunneilla tehdään pitkäkestoisia asentoja makuulla tai istuen. Lihakset pyritään pitämään mahdollisimman rentoina ja kehoa tuetaan tarvittaessa apuvälineillä kuten tyynyillä, huovilla, joogavöillä ja palikoilla. Tuetussa asennossa viivytään useita minuutteja lempeästi hengittäen. Yinjoogaharjoitus lisää muun muassa sidekudosten, nivelsiteiden ja nivelkudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Tunneilla on mahdollisuus kääntää katse sisäänpäin ja hellittää sekä rentoutua syvästi. Yinjooga on myös erinomaista vastapainoa dynaamisille joogalajeille sekä muulle liikunnalle. Lämpimästi tervetuloa!

Kenelle yinjooga sopii?

Kaiken ikäisille ja -kuntoisille liikkujille aina aloittelijoista edistyneempiin harjoittelijoihin, jotka haluavat luoda kehoon liikkuvuutta. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita, sillä harjoitus muokkautuu jokaiselle sopivaksi, eli kehoa voidaan tukea tai asennosta voidaan tehdä variaatio.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 110 € / 95 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Rosa Mäkeläinen

Ohjaajana Rosa Mäkeläinen

Aloitin joogapolkuni astangajoogalla ja myöhemmin olen syventynyt myös yin-joogan maailmaan. Jooga on tuonut elämääni valtavasti rauhaa ja tasapainoa sekä opettanut pysähtymistä, oman kehon ja omien tunteiden kuuntelemisen tärkeyttä. Joogaharjoituksen avulla pystyn hiljentämään tietoisen mielen jatkuvaa puhetta ja tutkailemaan, mitä kaikkea sen taustalla todellisuudessa on. Näitä asioita haluan myös välittää omilla tunneillani ja omalla ohjauksellani. Pyrin luomaan tunneillani rauhallisen, meditatiivisen ilmapiirin, jotta jokainen voi turvallisesti ja lempeästi pysähtyä omaan kehoonsa ja tilaansa. Ohjaan yin-joogaa pääsääntöisesti Kolmannen linjan salilla.

Tilaa joogakoulun uutiskirje