28.8. - 28.8.2020

Sali: Annankatu alasali

Taso: teema

Extra long Yin Yoga class on Friday (18:45-20:45) Annankatu, Anouk

This autumn Anouk will take you on a colourful and meaningful journey trough the chakras during a series of calm, balancing Yin Yoga XL classes!

Place: Annankatu 29 B, downstairs -1 floor
Anouk teaches in clearly spoken English.

At this extra long Yin class (2 hours) Anouk will guide you through a nice, relaxing Yin Yoga XL session, where we will be able to indulge into the softness, richness and meditative aspect of the Yin Yoga practice even more than in the regular Yin Yoga classes!

Yin Yoga XL are perfectly suitable for everyone who is interested in Yin Yoga; for all levels of practitioners – beginners also very welcome!

What are chakras?

The chakras are energy centers in your body, that keep our system running. They are often referred to as ‘wheels of energy’. Each of the chakras is connected to a specific theme acts in a different way within our bodies.

Through working with the chakras in our yoga practice, we are more capable of balancing our lives and to welcoming opportunities for healing, personal growth and transformation.
The Yin Yoga XL classes focus on (a) specific chakra(s):

28.8 Anahata (heart) Chakra
25.9 Muladhara (root) Chakra
30.10 Svaddisthana (navel) Chakra
27.11 Manipura (solar plexus) Chakra
18.12 Vishuddha (throat), Ajna (third eye) & Sahasrara (crown) chakras

All of these Yin Yoga XL classes can be followed separately from each other. No need to join for all of them, if you can’t make it for all these dates.

Hinta (sis. alv 10%)

• Hinta ilman joogakoulun korttia: 35€ / 30€*
  • Erikoishinta esittämällä joogakoulun voimassaolevan kortin (esim. anytime): 25€ / 20€*
    – Sarjakortteja voi käyttää tunnin maksuun, jolloin kortista leimataan kaksi käyntikertaa. Ilmoittaudu mukaan tässäkin tapauksessa, ja valitse maksuvaihtoehdoista ”maksu paikan päällä”.

Tuntimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

*) Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen tunnille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen tunnin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Anouk started practicing yoga after a serious burnout, it immediately touched her soul and ever since she has been a dedicated practitioner of Astanga Yoga as well as Yin Yoga. Her love for the Astanga Yoga practice is still growing every day, but Yin Yoga was the practice to profoundly teach her how to balance all aspects of herself and of life, and how to practice yoga asana in a gentler and more self-compassionate way.

Anouk teaches in a manner that is open and accessible to everyone; beginners and more advanced yogis. Her classes are marked by softness, a lot of individual care and attention and sufficient space to explore and push your physical as well as mental boundaries in a very gentle way. With her yoga classes Anouk hopes to give her students inspiration and courage to bring the principles of yoga off the mat and into real life, as that is where our real yoga practice begins.