21.10. - 9.12.2020

Sali: Kolmas linja

Hinta: 99 €

Äiti-vauva -jooga keskiviikkoisin klo 10:00-10:45

Äiti-vauva -joogassa liikutaan pehmeästi ja turvallisesti uudistuneeseen kehoon tutustuen. Vauva voi tarvittaessa olla mukana asennoissa tai makoilla äidin luona viltillä. Tunneilla opit asentosarjan, jota voit tehdä itsenäisesti kotona.

Harjoituksessa keskitymme hengitykseen ja rentoutumiseen sekä ryhdin palauttamiseen raskauden jälkeen. Haemme voimaa ja virkeyttä kehoon etsimällä keskivartalon sekä lantion alueen tukea. Tarkoituksena on löytää tapoja tuoda lisää energiaa äidin ja vauvan arkeen.

Kurssin ohjaa kahden lapsen äiti Nea Helsto, jolla on yli 10 vuoden kokemus joogan opettamisesta.

Kurssi sopii kaikille pienten vauvojen (1–12 kk) äideille.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 99 €

Nea Helsto

Ohjaajana Nea Helsto

Aloitin astangajoogan opiskelun 2000-luvun alussa. Ihastuin välittömästi harjoituksen moniuloitteisuuteen ja pian harjoittelinkin päivittäin. Olen opettanut Helsingin Astanga Joogakoululla vuodesta 2009 alkaen, minkä lisäksi ohjaan omia joogaryhmiä kotini lähellä Pohjois-Helsingissä.

Olen kahden kouluikäisen lapsen äiti. Harjoittelu läpi kehon muutoksien on opettanut minulle paljon ja näyttänyt astangajoogan vahvuuden mukautuvana jokaiseen tilanteeseen ja kehoon sopivana harjoituksena. Astangajooga tuntien lisäksi ohjaan joogatunteja äideille. Tunnit on suunnattu pienten vauvojen äideille. Niillä etsitään yhteyttä ja voimaa uudistuneeseen kehoon kevyen liikkeen ja syvän hengityksen avulla. Näillä tunneilla on ollut ilahduttavaa päästä seuraamaan vauvojen kasvua ja uusien ystävyyssuhteiden syntymistä.