Erikoispitkä Yin-tunti (Pe 17:30-19:30) Annankatu, Katja

24.7. - 24.7.2020
Annankatu

Erikoispitkä Yin-tunti (Pe 17:30-19:30) Annankatu, Katja

24.7. - 24.7.2020

Sali: Annankatu alasali

Taso: teema

Hinta: 20 - 35 €

Ilmoittaudu kurssille

Erikoispitkä Yin-tunti (Pe 17:30-19:30) Annankatu, Katja

Paikka: Annankatu 29 B, alasali
Opettaja: Katja Heikkiläinen (koulutettu joogaopettaja RYT200 & yinjoogaohjaaja)

Teemme kahden tunnin mittaisen rauhallisen ja meditatiivisen yin-harjoituksen,  jossa keskitymme kehomme kireyksistä ja mielemme liikkeistä irti päästämiseen sekä ajatustemme rauhoittamiseen.

Harjoituksessa edetään rauhallisesti asennosta toiseen selinmakuulla, päinmakuulla tai istuen. Jokaisessa asennossa viivytään useita minuutteja. Pyrimme pitämään lihakset rentoina käyttäen hyväksi erilaisia apuvälineitä kuten tyynyjä, palikoita, joogavöitä, seinää tai bolstereita. Tunnilla voit käyttää Joogakoulun apuvälineitä tai ottaa mukaan omat. Harjoituksen voi tehdä myös ilman apuvälineitä. Pitkä asennossa oloaika mahdollistaa sidekudosten reagoimisen paineelle ja lisää nivelten sekä sidekudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia.

Sopii kaikille – aiempi kokemus yinjoogasta ei ole tarpeen. Tervetuloa!

Tunnille otetaan max 14 hlöä.

Hinta (sis. alv 10%)

  • Hinta ilman joogakoulun korttia: 35€ / 30€*
  • Erikoishinta esittämällä Joogakoulun voimassaolevan kortin (esim. anytime): 25€ / 20€*
    – Sarjakortteja voi käyttää tunnin maksuun, jolloin kortista leimataan kaksi käyntikertaa. Ilmoittaudu mukaan tässäkin tapauksessa, ja valitse maksuvaihtoehdoista ”maksu paikan päällä”.

Tuntimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

*) Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen tunnille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen tunnin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

 

Katja Heikkiläinen

Ohjaajana Katja Heikkiläinen

Katja Heikkiläinen (RYT200, YinTT50, Grounding Yin) on harjoittanut joogaa parinkymmenen vuoden ajan. Katjan asanamatka alkoi astangajoogaten mutta on myöhemmin laajentunut myös muihin suuntauksiin. Katjan yin-joogatunnit ovat rauhallisia ja meditatiivisia, oman hiljaisuuden kuunteluun kutsuvia.

Tilaa joogakoulun uutiskirje

Lähetämme sinulle uutisia noin kerran kuussa