17.8. - 19.10.2020

17.8. - 19.10.2020

Sali: Itäkeskus sali1

Joogaterapia (ma 18:45-20:00) Itäkeskus, Saija (10x)

Joogaterapia -kurssi maanantaisin klo 18:45-20 (10x)

Kurssin ohjaa terapeuttisen joogan opettamiseen erikoistunut Saija Lentonen.

Joogaterapia-tunneilla on nimensä mukaisesti terapeuttinen teema. Kurssin aikana tehdään terapeuttisia harjoitteita keholle ja mielelle (esim. stressin lievitys, niska-hartia seudun vaivat, päänsärky, selän ongelmat, vatsavaivat, unettomuus, ahdistuneisuus jne). Harjoitteissa on vaikutteita mm. eri hathajoogan suuntauksista, astangajoogasta sekä jooga- ja fysioterapiasta.

Kurssin alkuun keskustellaan osallistujien toiveista ja opettaja räätälöi tuntien teemat ja harjoitteet niiden mukaisesti.

Kenelle joogaterapia sopii?
Aivan kaikille kiinnostuneille, tervetuloa! Aiempi joogakokemus ei ole välttämätöntä.

Saija Lentonen

Ohjaajana Saija Lentonen

Opetan terapeuttista joogaa, astanga easya, astangan alkeistunteja sekä raskausajan joogaa. Tavoitteenani on välittää joogan terapeuttista luonnetta, keho-myönteisyyttä ja lempeyttä. Haluan huomioida yksilölliset anatomiset piirteet ja tarpeet harjoituksessa. Toivon, että tunneillani oppilaalla herää heidän oma oivalluksensa kehollisuudesta, ja sitä kautta elävä ja pitkäkestoinen suhde joogaan, jossa sen funktionaalisuus on ulkoista muotoa tärkeämpää.