31.3. - 26.5.2020

31.3. - 26.5.2020

Sali: Annankatu yläsalin pieni puoli

Raskausajan jooga (ti 16:30-17:30) Annankatu, Saija Lentonen (8x)

Raskausajan jooga, Annankatu, Saija (8x)

Huom. ei tuntia 21.4. (vk 17)!

Kurssin ohjaa terapeuttiseen joogaan erikoistunut kahden lapsen äiti Saija Lentonen.

Tunneilla teemme rauhallisia ja kevyitä hathajoogaan perustuvia harjoituksia, jotka soveltuvat raskaana oleville. Lisäksi teemme helppoja hengitys- ja rentoutusharjoituksia.

Lempeiden joogaharjoitusten tavoitteena on lisätä raskausajan hyvinvointia, vähentää synnytyspelkoa ja tarjota luonnollisia apukeinoja itse synnytykseen. Ryhmässä harjoitteleminen lisää myötätuntoa sekä itseä että vauvaa kohtaan.

Tunneilla otetaan huomioon harjoittelijoiden yksilökohtaiset tuntemukset, ja ohjaaja auttaa muokkaamaan harjoituksesta jokaiselle sopivan.

Kenelle raskausjooga sopii?

Raskausajan joogakurssi on tarkoitettu kaikille raskaana oleville aiemmasta joogakokemuksesta riippumatta. Kurssin voi aloittaa ensimmäisen kolmanneksen jälkeen ja harjoituksia voi hyvin tehdä koko raskausajan läpi aivan synnytykseen asti.

Maksu ilmoittautumisen yhteydessä (verkkopankki, luottokortti tai Paypal), tai jos sinulla on liikuntaseteleitä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi / EazyBreak / Smartum liikuntamaksusovellus, niin näillä voit valita maksutavaksi paikan päällä.

Saija Lentonen

Ohjaajana Saija Lentonen

Opetan terapeuttista joogaa, astanga easya sekä raskausajan joogaa. Tavoitteenani on välittää joogan terapeuttista luonnetta, keho-myönteisyyttä ja lempeyttä. Haluan huomioida yksilölliset anatomiset piirteet ja tarpeet harjoituksessa. Toivon, että tunneillani oppilaalla herää heidän oma oivalluksensa kehollisuudesta, ja sitä kautta elävä ja pitkäkestoinen suhde joogaan, jossa sen funktionaalisuus on ulkoista muotoa tärkeämpää.