Freestyle joogaperjantai (17:30-19:30), Annankatu, Saija Lentonen

13.3. - 13.3.2020
Annankatu

Freestyle joogaperjantai (17:30-19:30), Annankatu, Saija Lentonen

13.3. - 13.3.2020

Sali: Annankatu alasali

Taso: teema

Hinta: 20 - 35 €

Ilmoittaudu kurssille

Freestyle joogaperjantai (17:30-19:30), Annankatu, Saija Lentonen

Paikka: Annankatu 29B, alasali -1. krs

Freestyle-joogailta on nimensä mukaisesti traditioista vapaata asana-leikkiä. Tunnilla joogaillaan rennossa flowssa ja kokeillaan laadullisia teemoja kuten elementit -maa, ilma, tuli ja vesi. Myös osallistujien toiveita teemoista voidaan ottaa huomioon.
Freestyle -joogailta on tarkoitettu jo jonkin aikaa jooganneille. Tunneilla edetään tasaisessa
tahdissa jooga-asennosta seuraavaan, joten liikunnallisen joogan alkeista on hyvä olla aiempaa kokemusta.

Freestyle joogan ohjaa Saija Lentonen ( joogaopettaja RYT 500 )

14.2. joogailta on omistettu ystävänpäivälle, joten tervetuloa joogaan ystävän kanssa: ohjelmassa myös pareittain tehtäviä joogaharjoituksia sekä rentoutusta!

Hinnat (sis. alv 10%)

  • Ilman joogakoulun korttia: 35€ / 30€ (alennettu hinta opiskelijoille ym.)
  • Joogakoulun kortilla: 25€ / 20€ (alennettu hinta opiskelijoille ym.)

Maksu ilmoittautumisen yhteydessä (verkkopankki, luottokortti tai Paypal), tai jos sinulla on liikuntaseteleitä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi / EazyBreak / Smartum liikuntamaksusovellus, niin näillä voit valita maksutavaksi paikan päällä.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Saija Lentonen

Ohjaajana Saija Lentonen

Opetan terapeuttista joogaa, astanga easya sekä raskausajan joogaa. Tavoitteenani on välittää joogan terapeuttista luonnetta, keho-myönteisyyttä ja lempeyttä. Haluan huomioida yksilölliset anatomiset piirteet ja tarpeet harjoituksessa. Toivon, että tunneillani oppilaalla herää heidän oma oivalluksensa kehollisuudesta, ja sitä kautta elävä ja pitkäkestoinen suhde joogaan, jossa sen funktionaalisuus on ulkoista muotoa tärkeämpää.

Tilaa joogakoulun uutiskirje

Lähetämme sinulle uutisia noin kerran kuussa