13.2. - 2.4.2020

13.2. - 2.4.2020

Sali: Kolmas linja

Lempeä terapeuttinen jooga (to 17:20-18:20) Kolmas linja, Anouk (10x)

Lempeä terapeuttisen joogan peruskurssi torstaisin klo 17:20-18:20 (8x)

Kurssin ohjaa terapeuttiseen joogaan erikoistunut Anouk Hummel englanniksi.
Huom: Anoukin opetus englanniksi on selkeää ja helposti seurattavaa.

Lempeän joogan tunneilla on nimensä mukaisesti rauhallinen joogan harjoitustunnelma. Kurssin aikana tehdään terapeuttisia harjoitteita keholle ja mielelle (esim. stressin lievitys, niska-hartia seudun vaivat, päänsärky, selän ongelmat, vatsavaivat, unettomuus, ahdistuneisuus jne). Harjoitteissa on vaikutteita mm. eri suuntauksista kuten hathajoogasta sekä terapeuttisesta joogasta.

Kurssin alkuun keskustellaan osallistujien toiveista ja opettaja soveltaa tuntien teemat ja harjoitteet niiden mukaisesti.

Kenelle kurssi sopii?
Aivan kaikille lempeästä joogasta kiinnostuneille, tervetuloa! Aiempi joogakokemus ei ole välttämätöntä.

Maksu ilmoittautumisen yhteydessä (verkkopankki, luottokortti tai Paypal), tai jos sinulla on liikuntaseteleitä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak tai Smartum liikuntamaksusovellus, niin näillä voit maksaa myös paikan päällä.

Anouk started practicing yoga after a serious burnout, it immediately touched her soul and ever since she has been a dedicated practitioner of Astanga Yoga as well as Yin Yoga. Her love for the Astanga Yoga practice is still growing every day, but Yin Yoga was the practice to profoundly teach her how to balance all aspects of herself and of life, and how to practice yoga asana in a gentler and more self-compassionate way.

Anouk teaches in a manner that is open and accessible to everyone; beginners and more advanced yogis. Her classes are marked by softness, a lot of individual care and attention and sufficient space to explore and push your physical as well as mental boundaries in a very gentle way. With her yoga classes Anouk hopes to give her students inspiration and courage to bring the principles of yoga off the mat and into real life, as that is where our real yoga practice begins.