Terapeuttinen astangajooga, alkeet/perustaso (ti 17:40-18:55) Annankatu, Saija Lentonen (8x)

31.3. - 19.5.2020
Annankatu

Terapeuttinen astangajooga, alkeet/perustaso (ti 17:40-18:55) Annankatu, Saija Lentonen (8x)

31.3. - 19.5.2020

Sali: Annankatu yläsalin pieni puoli

Taso: alkeet

Hinta: 99 - 115 €

Ilmoittaudu kurssille

Terapeuttinen astangajooga, alkeet/perustaso (ti 17:40-18:55) Annankatu, Saija Lentonen (8x)

Terapeuttinen astangajooga, alkeet/perustason kurssi tiistaisin klo 17:40-18:55 (8x)

Kurssin ohjaa terapeuttiseen joogaan erikoistunut Saija Lentonen.

Terapeuttinen astanga:

Saija yhdistää omakohtaisen 12 vuoden kokemuksen perinteisestä astangasta modernimman terapeuttisen joogan kanssa. Yhdistelmä sopii ihmisille, joilla on vammautumisia, tai jotka muuten vaan kokevat astangan perinteisen harjoittelun liian haastellisena omalle kehotyypilleen tai elämäntilanteelleen. Myös mysoreharjoittelijat voivat kokeilla hetkittäin hieman sovellettua muotoa tutusta asana-harjoituksesta.

Saijan aiempaan workshopiin osallistuneen kurssilaisen kommentti:
”Jännitin kuinka jaksan workshopin tulehduskierteessä olevalla olkapäälläni. Uskomatonta, että hyvän linjauksen löytyessä pystyin tekemään koko harjoituksen -aurinkotervehdykset ja asanat täysin kivuttomasti! Workshopin aikana sain paljon tietoa oman kehon hyvästä ja terveestä linjauksesta, mikä lisäsi itseluottamustani. Saijan ohjauksen vahvuus on hänen pitkä omakohtainen kokemuksensa joogasta sekä anatominen tietämys.”

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii sekä uusille aloittelijoille että astangan alkeita joogaaville. Tervetuloa!

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 115 € / 99 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Saija Lentonen

Ohjaajana Saija Lentonen

Opetan terapeuttista joogaa, astanga easya sekä raskausajan joogaa. Tavoitteenani on välittää joogan terapeuttista luonnetta, keho-myönteisyyttä ja lempeyttä. Haluan huomioida yksilölliset anatomiset piirteet ja tarpeet harjoituksessa. Toivon, että tunneillani oppilaalla herää heidän oma oivalluksensa kehollisuudesta, ja sitä kautta elävä ja pitkäkestoinen suhde joogaan, jossa sen funktionaalisuus on ulkoista muotoa tärkeämpää.

Tilaa joogakoulun uutiskirje

Lähetämme sinulle uutisia noin kerran kuussa