Easy flow alkeet/perustason kurssi (ke 17:30-18:30) Itis, Sari (8x)

30.10. - 18.12.2019
Itäkeskus

Easy flow alkeet/perustason kurssi (ke 17:30-18:30) Itis, Sari (8x)

30.10. - 18.12.2019

Sali: Itäkeskus sali2

Taso: alkeet

Hinta: 89 - 99 €

Ilmoittaudu kurssille

Easy flow alkeet/perustason kurssi (ke 17:30-18:30) Itis, Sari (8x)

Easy flow alkeet/perustason kurssi (keskiviikkoisin klo 17:30-18:30) Itäkeskus, 8x

Kurssin aikana tutustumme rauhallisessa tahdissa virtaavaan joogaharjoitukseen. Flow-jooga eli virtaava jooga kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Tunnilla tehtävät harjoitukset aktivoivat ja vahvistavat kehoa sekä rauhoittavat mieltä. Flow-joogassa hengitys syvenee ja aineenvaihdunta aktivoituu. Asanasta eli joogaliikkeestä toiseen siirrytään ilman taukoa, ja näin hengitys sekä liike virtaavat pysähtymättä. Tuntien harjoitussisällöt voivat vaihdella kerrasta toiseen.

Kurssi sopii aiemmin jooganneille ja easy flown alkeiskurssin käyneille.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 99 € / 89 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Sari Hellman

Ohjaajana Sari Hellman

Sarilla on laaja-alainen käsitys joogan kokonaisvaltaisuudesta ja siitä miten harjoitus voi vastata ihmisten erilaisiin tarpeisiin. Joogan ohjaamisesta Sarilla on vuosien kokemus, niin aktiiviurheilijoiden kuin vasta-alkajienkin parista. Ammattitaitoaan Sari ylläpitää osallistumalla kansainvälisiin ohjaajakoulutuksiin, sekä harjoittelemalla itse säännöllisesti.

Sarin tunneilla saa henkilökohtaista ohjausta, sekä vaihtoehtoja jooga-asanoista erilaisille kehoille sopiviksi. Ohjausote on lempeän dynaaminen. Anatomiatietämys sekä joogafilosofian sisäistäminen huokuu Sarin tunneilla turvallisen välittävänä ja lämpimänä ohjauksena. 

Tilaa joogakoulun uutiskirje

Lähetämme sinulle uutisia noin kerran kuussa