Yinjooga & mindfulness (ke 18:40-19:55) Itäkeskus, Sari (8x)

30.10. - 18.12.2019
Itäkeskus

Yinjooga & mindfulness (ke 18:40-19:55) Itäkeskus, Sari (8x)

30.10. - 18.12.2019

Sali: Itäkeskus sali2

Taso: alkeet

Hinta: 95 - 119 €

Ilmoittaudu kurssille

Yinjooga & mindfulness (ke 18:40-19:55) Itäkeskus, Sari (8x)

Yinjooga & mindfulness kurssijakso (keskiviikkoisin klo 18:40-19:55) Itäkeskuksessa, 8x.

Kurssi sopii sekä uusille aloittelijoille että aiemmin jooganneille.

Kurssin aikana tulemme yhdistämään yinjoogan asentoihin pieniä, helppoja mindfulness-harjoitteita.

Yinjooga on kehoa ja mieltä syvästi rentouttavaa, meditatiivista joogaa: tunneilla tehdään pitkäkestoisia asentoja makuulla tai istuen. Lihakset pyritään pitämään mahdollisimman rentoina ja kehoa tuetaan tarvittaessa apuvälineillä kuten tyynyillä, huovilla, joogavöillä ja palikoilla. Tuetussa asennossa viivytään useita minuutteja lempeästi hengittäen. Yinjoogaharjoitus lisää muun muassa sidekudosten, nivelsiteiden ja nivelkudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Tunneilla on mahdollisuus kääntää katse sisäänpäin ja hellittää sekä rentoutua syvästi. Yinjooga on myös erinomaista vastapainoa dynaamisille joogalajeille sekä muulle liikunnalle. Lämpimästi tervetuloa!

Kenelle yinjooga sopii?

Kaiken ikäisille ja -kuntoisille liikkujille aina aloittelijoista edistyneempiin harjoittelijoihin, jotka haluavat luoda kehoon liikkuvuutta. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita, sillä harjoitus muokkautuu jokaiselle sopivaksi, eli kehoa voidaan tukea tai asennosta voidaan tehdä variaatio.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 119 € / 95 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Sari Hellman

Ohjaajana Sari Hellman

Sarilla on laaja-alainen käsitys joogan kokonaisvaltaisuudesta ja siitä miten harjoitus voi vastata ihmisten erilaisiin tarpeisiin. Joogan ohjaamisesta Sarilla on vuosien kokemus, niin aktiiviurheilijoiden kuin vasta-alkajienkin parista. Ammattitaitoaan Sari ylläpitää osallistumalla kansainvälisiin ohjaajakoulutuksiin, sekä harjoittelemalla itse säännöllisesti.

Sarin tunneilla saa henkilökohtaista ohjausta, sekä vaihtoehtoja jooga-asanoista erilaisille kehoille sopiviksi. Ohjausote on lempeän dynaaminen. Anatomiatietämys sekä joogafilosofian sisäistäminen huokuu Sarin tunneilla turvallisen välittävänä ja lämpimänä ohjauksena. 

Tilaa joogakoulun uutiskirje

Lähetämme sinulle uutisia noin kerran kuussa