Astanga easy alkeiskurssi (to 16:50-17:50) Annankatu, Nina (8x)

22.8. - 10.10.2019
Annankatu

Astanga easy alkeiskurssi (to 16:50-17:50) Annankatu, Nina (8x)

22.8. - 10.10.2019

Sali: Annankatu yläsalin pieni puoli

Taso: astangaeasy

Hinta: 79 - 95 €

Ilmoittaudu kurssille

Astanga easy alkeiskurssi (to 16:50-17:50) Annankatu, Nina (8x)

Kurssin aikana tutustumme rauhallisessa tahdissa astangajoogaan: Käymme läpi alkeistason helpon harjoitussarjan, harjoittelemme astangajoogan hengitystekniikkaa sekä tutustumme bandhoihin eli lihaslukkoihin.

Kenelle astanga easy sopii?

Mikäli et ole viime aikoina juurikaan liikkunut tai olosi tuntuu hyvin jähmeältä tai jo iän jonkin verran kangistamalta, suosittelemme helpotettua astangaa liikunnallisen joogan aloittamiseen. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita, sillä harjoitus muokkautuu jokaiselle sopivaksi, kun jooga-asennoista voidaan tehdä variaatioita.

Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 95 € / 79  €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Nina Hokkanen

Ohjaajana Nina Hokkanen

Tilaa joogakoulun uutiskirje

Lähetämme sinulle uutisia noin kerran kuussa