7.11. - 12.12.2019

Sali: Kolmas linja

Hinta: 89 €

Yinjooga & mindfulness (to 18:50-20:05) Kolmas linja, Anouk (6x)

Yinjooga & mindfulness kurssijakso (torstaisin klo 18:50-20:05) Kalliossa, 6x.

Kurssi sopii sekä uusille aloittelijoille että aiemmin jooganneille.

Kurssin aikana tulemme yhdistämään yinjoogan asentoihin pieniä, helppoja mindfulness-harjoitteita.

Yinjooga on kehoa ja mieltä syvästi rentouttavaa, meditatiivista joogaa: tunneilla tehdään pitkäkestoisia asentoja makuulla tai istuen. Lihakset pyritään pitämään mahdollisimman rentoina ja kehoa tuetaan tarvittaessa apuvälineillä kuten tyynyillä, huovilla, joogavöillä ja palikoilla. Tuetussa asennossa viivytään useita minuutteja lempeästi hengittäen. Yinjoogaharjoitus lisää muun muassa sidekudosten, nivelsiteiden ja nivelkudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Tunneilla on mahdollisuus kääntää katse sisäänpäin ja hellittää sekä rentoutua syvästi. Yinjooga on myös erinomaista vastapainoa dynaamisille joogalajeille sekä muulle liikunnalle. Lämpimästi tervetuloa!

Kenelle yinjooga sopii?

Kaiken ikäisille ja -kuntoisille liikkujille aina aloittelijoista edistyneempiin harjoittelijoihin, jotka haluavat luoda kehoon liikkuvuutta. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita, sillä harjoitus muokkautuu jokaiselle sopivaksi, eli kehoa voidaan tukea tai asennosta voidaan tehdä variaatio.

Anouk started practicing yoga after a serious burnout, it immediately touched her soul and ever since she has been a dedicated practitioner of Astanga Yoga as well as Yin Yoga. Her love for the Astanga Yoga practice is still growing every day, but Yin Yoga was the practice to profoundly teach her how to balance all aspects of herself and of life, and how to practice yoga asana in a gentler and more self-compassionate way.

Anouk teaches in a manner that is open and accessible to everyone; beginners and more advanced yogis. Her classes are marked by softness, a lot of individual care and attention and sufficient space to explore and push your physical as well as mental boundaries in a very gentle way. With her yoga classes Anouk hopes to give her students inspiration and courage to bring the principles of yoga off the mat and into real life, as that is where our real yoga practice begins.