14.6. - 14.6.2019

Sali: Annankatu alasali

Place: Annankatu 29 B, downstairs
Time: Friday 14.6. 17:30-19:30
Teaching in clearly spoken English.

Anouk will guide you through a nice, relaxing Yin Yoga XL session to align with the Summer season. In this extra long Yin class (2 hours) we will be able to indulge into the softness, richness and meditative aspect of the Yin Yoga practice even more!

Soon Summer starts; the season of abundance! Summer is about growth and maturation, beautifully illustrated by nature’s abundance of flowers and vegetables. During this session we will do a practice focused on the Fire element, according to the Chinese Five Elements theory.  The Fire element is associated with summer, which brings us the energy to illuminate to our inner being as our external world.

By doing this extra long Yin practice we stimulate the meridian lines belonging to the Fire element: Heart and Small Intestines. We will allow focus on restoring the energy consumed during the winter and spring months.

This Yin Yoga XL is suitable for everyone who is interested in Yin Yoga; for all levels of practitioners – beginners also welcome!

Price (incl. vat 10%)
25€ / 20€ (lower price for students & the unemployed)

Anouk is a yoga teacher, originally from Amsterdam, The Netherlands, now based in Finland. Besides teaching Yin Yoga and Therapeutic Yoga, she also works as a Life Balance Coaching and Reiki Healer. In all she does, Anouk aims to inspire people in getting the most out of life, in choosing for themselves; to choose to be the most beautiful version of themselves they can be.