22.3. - 22.3.2019

Sali: Annankatu alasali

Place: Annankatu 29 B, downstairs
Time: Friday 22.3. 17:30-19:30
Teaching in clearly spoken English.

In this extra long Yin class (2 hours) we will be able to indulge into the softness, richness and meditative aspect of the Yin Yoga practice even more!

This Yin Yoga XL is suitable for everyone who is interested in Yin Yoga; for all levels of practitioners – beginners also welcome!

Price (incl. vat 10%)
25€ / 20€ (lower price for students & the unemployed)

Anouk is a yoga teacher, originally from Amsterdam, The Netherlands, now based in Finland. Besides teaching Yin Yoga and Therapeutic Yoga, she also works as a Life Balance Coaching and Reiki Healer. In all she does, Anouk aims to inspire people in getting the most out of life, in choosing for themselves; to choose to be the most beautiful version of themselves they can be.