23.2. - 24.2.2019

Sali: Annankatu alasali

Place: Annankatu 29 B, downstairs
Time: 23.-24.2. Saturday & Sunday 12-14:30
Teaching in clearly spoken English.

During this Yin Yoga Workshop Anouk will take you into the world of Yin Yoga; a calm, balancing and profound practice.

On both days some theory will be combined with relaxing Yin Yoga practice. During this workshop you will reach a better understanding of what the Yin Yoga practice is about and how you can benefit from it. The origin of Yin Yoga, the basic principles and (anatomical) guidelines for the physical practice, the Five Elements and Modern Meridian Theory will all concisely be covered. During the practice part of the workshop (both days) Anouk will guide you through practice that will take you into the energetic effects and benefits of working with the meridian lines.

This workshop is suitable for everyone who is interested in Yin Yoga; for all levels of practitioners – beginners also welcome!

Price (incl. vat 10%)
85€ / 75€ (lower price for students & the unemployed)

Anouk is a yoga teacher, originally from Amsterdam, The Netherlands, now based in Finland. Besides teaching Yin Yoga and Therapeutic Yoga, she also works as a Life Balance Coaching and Reiki Healer. In all she does, Anouk aims to inspire people in getting the most out of life, in choosing for themselves; to choose to be the most beautiful version of themselves they can be.