Muistijooga (to 14:00-15:15) Annankatu, Taina (8x)

28.3. - 16.5.2019
Annankatu

Muistijooga (to 14:00-15:15) Annankatu, Taina (8x)

28.3. - 16.5.2019

Sali: Annankatu yläsali

Taso: alkeet

Hinta: 89 - 99 €

Ilmoittaudu kurssille

Muistijooga (to 14:00-15:15) Annankatu, Taina (8x)

Muistijooga 28.3. – 16.5. (torstaisin klo 14:00-15:15) Annankatu, 8x

Opettaja: Muistijoogaohjaaja Taina Sandelin

Muistijoogan tarkoituksena on hyvän muistin säilyttäminen ja aivojen aktivointi. Muistijoogassa tehdään jooga- ja muistiharjoituksia, joiden teho perustuu liikkeen ja aivotreenin yhdistämiseen (dual tasking).

Harjoitus sisältää helppoja jooga-asanoita ja erilaisia muistiharjoituksia Memomat-matolla. Memomat-mattoja on paikan päällä. Lisäksi teemme hengitys-, rentoutumis- ja meditaatioharjoituksia.

Lisätietoa muistijoogasta: muistijooga.fi

Tervetuloa!
Kurssin hinta (sis. alv 10%)
(8x) 99 € / 89 €

Kurssimaksun voi maksaa verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä, etukäteen kurssitilille (saat tiliyhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä) tai kurssipaikalla pankki-/luottokorteilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä (Smartum, Virike tai TYKY) tai e-Passi tai EazyBreak liikuntamaksusovelluksella.

Alennushinta todistusta vastaan työttömille, eläkeläisille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Taina Sandelin

Ohjaajana Taina Sandelin

Taina aloitti astangajoogan 1998 ja opettamisen 2001. Hänelle tärkeitä opettajia ovat olleet mm. Pattabhi Jois, Sharath Jois, Saraswathi Jois ja Manju Jois. Nykyisin hän käy Mysoressa Sharath Joisin opissa. Tainalla on KPJAYI:n 1. sarjan opetuslupa ja hän opettaa Annankadun saleilla. Taina kertoo opetuksestaan seuraavaa: "Omassa opetuksessani korostan oppilaan omaa voimaa ja lihaslukkojen käyttämistä. Sellaisissa asanoissa, jotka pelottavat oppilasta, pyrin luomaan oppilaaseen uskoa itseensä. Joogan harjoittamisessa on paljolti kysymys omien pelkojen voittamisesta. Samalla jooga-asanaharjoitus on tie kohti ystävällisempää ja sallivampaa kuvaa sekä itsestä että muista."

Tilaa joogakoulun uutiskirje

Lähetämme sinulle uutisia noin kerran kuussa