Joogakoulun Itäkeskuksen joogasali (Tallinnanaukio 1B, alakerta -2krs) sijaitsee Itäkeskuksen metro- ja bussiasemaa vastapäätä.

Meillä on Itäkeskuksen toimipisteessä kaksi pientä joogasalia, joissa opetamme pienryhmissä.

Pienryhmäopetuksessa otamme huomioon harjoittelijoiden erilaiset lähtökohdat: kunto, liikunnallisuus, notkeus/jäykkyys, keskittymiskyky, aikaisempi joogakokemus jne.  Myös erityistarpeet kuten raskaus, stressi, vaivat ja vammat on helpompi ottaa huomioon pienryhmäopetuksessa.

Tulevia joogakursseja Itäkeskuksessa

Easyjooga

Joogaa kaikille (ma 17-18:15), Itäkeskus, Julie (8x) | Mahdollisuus osallistua etänä

8.2. - 29.3.2021

Joogaa kaikille on lempeää joogaa. Harjoitus perustuu helppoihin jooga-asanoihin, joissa ollaan hieman tavanomaista pidempään. Asanat yhdistyvät toisiinsa rauhallisella, hengityksen tahdissa tehtävällä liikkeellä. Tunnit sisältävät pranayamaa (hengitysharjoituksia), ohjattua meditaatiota sekä rentoutusharjoituksia. Mahdollisuus osallistua kurssille myös etänä.

Dynaaminen jooga (ma 18:30-19:30), Itäkeskus, Julie (8x) | Mahdollisuus osallistua etänä

8.2. - 29.3.2021

Dynaamisen joogan kurssilla annamme hengityksen ohjata liikkeitä ja asanoihin asettumista. Hieman intensiivisemmissä asanoissa keskitymme sisäisen rauhan, tasapainon ja läsnäolon löytämiseen. Tunnit sopivat kaiken tasoisille joogan harrastajille, sillä harjoitteista on erilaisia vaihtoehtoja.


Terapeuttinen jooga

Ei tulevia kursseja


Pilates

Raskausajan jooga

Ei tulevia kursseja


Yinjooga ja mindfulness

Yinjooga (to 18:30-19:45), Itäkeskus, Julie (10x)

4.2. - 8.4.2021

Tällä yinjoogan kurssilla on mahdollisuus kääntää katse sisäänpäin ja hellittää sekä rentoutua syvästi. Yinjooga on myös erinomaista vastapainoa dynaamisille joogalajeille sekä muulle liikunnalle. Lämpimästi tervetuloa!