Susanna Keski-Kohtamäki

Susanna on Somatic Pilates ohjaaja sekä Suomen pilatesyhdistyksen jäsen. Hän valmistui sirkustaiteen ammattilaiseksi vuonna 2010 päälajinaan trapetsi, jonka jälkeen hän on esiintynyt sirkusproduktioissa sekä opettanut sirkuskouluissa eri sirkuslajeja yli 10 vuoden ajan. Lapsen saannin myötä kasvanut kiinnostus kehonhuoltoon ja ihmisanatomiaan sai Susannan opiskelemaan pilatesohjaajaksi.
Susanna on myös harjoitellut astangajoogaa kymmenen vuoden ajan ja kokee, että pilates tukee hyvin joogaharjoittelua, kuten myös muidenkin lajien harjoittelua.
Pilateksen opettamisessa Susannaa viehättää sen soveltuvuus eri kehotyypeille, toimistotyöntekijästä huippu-urheilijaan.
Opettajana Susanna on kannustava ja pyrkii ottamaan jokaisen oppilaan erityistarpeet huomioon.