Terapeuttinen jooga

Terapeuttinen jooga

Terapeuttinen jooga elvyttää ja vahvistaa sekä kehoa että mieltä. Tunneilla on nimensä mukaisesti erilaisia terapeuttisia teemoja: esimerkiksi stressin ja ahdistuksen lievitys, niska-hartia seudun vaivat, päänsärky, selän ongelmat, vatsavaivat, unettomuus jne. Terapeuttisen joogan harjoitteissa on vaikutteita eri hathajoogan suuntauksista, astangajoogasta, ayurvedasta sekä modernimmasta jooga- ja fysioterapiasta.

Terapeuttisen joogan tunnit toteutetaan kurssimuotoisina. Kurssin alkuun keskustellaan osallistujien toiveista ja opettaja räätälöi tuntien teemat ja harjoitteet niiden mukaisesti.

Terapeuttinen jooga sopii kaikille kiinnostuneille, tervetuloa!

Tulevia terapeuttisen joogan kursseja

Kurssita itseäsi kotona

Haluaisitko aloittaa joogan mutta et jostain syystä pääse Helsingin saleillemme kurssille? Nyt voit aloittaa joogan myös kotona kokeneiden opettajiemme opastuksella, joiden suositut terapeuttiset joogakurssit kurssit on nauhoitettu ja nyt saatavilla Yogaline-palvelussamme. Peruskurssin jälkeen voit osallistua ohjatuille tunneille joogasaleillamme, tai jatkaa ja syventää harjoituksiasi kotona edullisen kuukausimaksullisen Yogaline-joogakirjastomme joogatuntien avulla.

Annankadun joogasalilla

    Kolmannen linjan joogasalilla

      Itäkeskuksen joogasalilla

        Tilaa joogakoulun uutiskirje